19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Суші-бар «Panda Banda» - швидка доставка суші та ролів в Житомирі

  • 6 березня, 2019 13:46

Суші та роли… Ммм… Ви скажете: «Хм, суші, роли – бачили, їли, нічого особливого». Так, можливо сьогодні суші вже і не здаються таким делікатесом, як раніше, проте смачні суші, приготовані з хорошої, свіжої риби, майстрами, які роблять їх максимально обережно, нарізаючи кожен шматочок ідентичного розміру – хіба це не викликає апетит? 

В Житомирі, нажаль, небагато закладів які пропонують смачні суші та роли, проте сьогодні, ми поговоримо про заклад, який змінить ваше уявлення про японську кухню. Завдяки Panda Banda, ви забудете про типовий вигляд суші. 


Суші роли від Panda Banda
 

Що ж ми маємо?

  • Доставка – Panda Banda;
  • Вибір – сподобається навіть самому вередливому гурману;
  • Ціна – приємна для кожного!
  • Смак – настільки смачно, що номер цієї доставки ви добавите в «важливі контакти».

 

Поговоримо про меню


В категоріях ми маємо: 

  • Десяток видів Філадельфії;
  • Декілька видів Каліфорнії;
  • Роли Дракони;
  • Макі роли;
  • Сети.



Суші роли від Panda Banda


Суші роли від Panda Banda


Особливість цього закладу не лише у якості і ціновій політиці, а і в тому, що всі страви готують зі свіжих продуктів. Роли мають однаковий розмір, немає дефектних ролів. Сушисти працюють над вдосконаленням дизайну ваших ролів, тому якщо хочете замовити гарну їжу і сфоткати її в свій Instagram – доставка Panda Banda – саме для вас. 

Крім цього, в меню є салати, напої, додаткові страви, такі як: гункани, нугірі, та інше.
 

Ціни на суші


Усі роли та суші в Житомирі коштують від 80-130 гривень. Що стосується сетів, то вони вам обійдуться від 240-600 гривень, в залежності від кількості ролів, і їх видів.


Суші роли від Panda Banda


Суші роли від Panda Banda
 

Доставка в Житомирі


Так, як Panda Banda – це доставка суші, то варто відмітити, що ця доставка працює на дуже високому рівні, в той час як сьогоднішні доставки часто привозять їжу у зіпсованому вигляді, холодну, та ще й здирають за це нереальні суми – Panda Banda працює на совість. Усі замовлення доставлять швидко, вигляд страв залишається в обережному вигляді. Крім того, дана доставка коштує зовсім небагато, всього 50 гривень. Проте якщо ви замовили більш ніж на 250 гривень, для вас вартість доставки буде безкоштовною. Усі замовлення приймаються з 14:00 до 24:00 та доставка по Житомиру

Доставляють від закладу Panda Banda швидко – менше години, проте частіше швидкість доставки залежить від того, до якого району замовили ті чи інші страви. Дзвінки замовлень приймає профі від Panda Banda. З вами завжди будуть ввічливі та виховані. Під час замовлення вам запропонують найактуальніші ролли, або запропонують щось, відштовхуючись від ваших смаків та вподобань.


Суші роли від Panda Banda


Суші роли від Panda Banda

 


Panda Banda

  • pandabanda

час 14:00 - 23:00
Доставка від 0 грн.

 

Поділитись

Новини по темі: