20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Куди поїхати 8 Березня: ТОП цікавих куточків в Україні

  • 3 березня, 2019 12:45
8 березня відзначається всім відоме красиве, ніжне, весняне жіноче свято, наповнене сонцем, квітами, привітаннями та увагою чоловіків до представниць прекрасної статі.

Але до свята залишилося зовсім небагато часу і потрібно визначатися, куди б ви хотіли поїхати цього дня. Щоб полегшити вам завдання, пропонуємо кілька барвистих куточків нашої країни, куди можна поїхати на 8 Березня.
 

Романтичний Кам'янець-Подільський


Недарма ж це місто називають містом романтики і кохання. Де ж, як не в старовинній фортеці, можна відчути всю силу краси і справжніх почуттів? Це одне з найромантичніших місць, куди так прагнуть закохані парочки. Місто вас приємно здивує і точно подарує чудові спогади. Крім того, туди можна дістатися як потягом або автобусом, так і машиною.
 

Одеса – перлина біля моря!


Одеса тільки-тільки прокидається після важких зимових днів, а весняне море – хвилюється. Тут ви знайдете все, що вам потрібно для вікенду – смачна їжа, тривалі прогулянки містом, березневе море і цікаві екскурсії.
 

Весняний Львів


На 8 Березня, звісно, в центрі міста буде не проштовхнутися, але в цьому теж є своя принадність. Весняне сонечко, березневі коти у двориках, ярмарки та музика, яка ллється з різних куточків міста. Все це сподобається вам, і ви зможете відмінно провести час. Екскурсії до будь-якої точки міста також додадуть особливого забарвлення вашому настрою.
 

Барвисте село Мигія 


Село Мигія на Миколаївщині ще називають "маленькою Швейцарією" за схожі пейзажі і природу. Тут і справді неймовірно красиво. Якщо ви любите відпочинок на природі, активний день, сплави на байдарках – швидше плануйте поїздку до Мигії. Тут є всі ці види водних розваг і активного відпочинку. Крім цього, тут є і радонове озеро, в яке зі скель стрибають туристи.
Поділитись

Новини по темі: