20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • В Житомир прибули представники ОБСЄ, які будуть стежити за виборами. ФОТО

В Житомир прибули представники ОБСЄ, які будуть стежити за виборами. ФОТО

  • 20 лютого, 2019 16:00
До Житомира прибули представники від ОБСЄ, що будуть спостерігати за виборчим процесом. На території області спостерігачі працюватимуть щонайменше 1,5 місяці.

Як повідомляє «Журналу Житомира» Житомирська ОДА, сьогодні, 20 лютого, заступник голови ОДА Ярослав Лагута зустрівся зі довгостроковими спостерігачами ОБСЄ Ендрю МакЕнті та Трондом Хасбі (Місія зі спостереження за виборами). 

Представники місії зауважили, що будуть стежити за процесом виборів в області. За кілька днів до виборів до них приєднається ще кілька спостерігачів від ОБСЄ, щоб максимально розподілитися по районам Житомирщини для спостереження за волевиявленням громадян.

«Ми дивитимемося за виборчим процесом, як працюють дільниці, як дотримуються законодавства, а хто переможе нас не стосується. Ми прагнемо потрапити у всі частинки області. Перед виборами приєднаються колеги, які працююватимуть по всій області. Інколи люди називають нас виборчою поліцією або інспекцією на виборах», - зазначив довгостроковий спостерігач ОБСЄ Ендрю МакЕнті.





Поділитись

Новини по темі: