19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині відразу після крадіжки зловили банду домушників-іноземців

На Житомирщині відразу після крадіжки зловили банду домушників-іноземців

  • 18 лютого, 2019 10:29
У Житомирській області поліція затримала чотирьох громадян країни кавказького регіону одразу після вчинення ними крадіжки з приватного будинку. Як стало відомо "Журналу Житомира", крадіжка сталась 15 лютого у місті Коростишів.

"З будинку 20-річного жителя м. Коростишева було викрадено значну суму грошей та ювелірні вироби. До помешкання крадії потрапили, відтиснувши металопластикове вікно у той час, коли господаря не було вдома", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Причетних до крадіжки чоловіків поліцейські затримали одразу після її вчинення. Усі вони – іноземці, троє з яких віком 25, 31 та 34 роки, прибули до України у грудні минулого року та тимчасово проживали у Житомирі. Ще один їх 39-річний співучасник прибув до країни лише кілька днів тому. 

У рамках досудового розслідування слідчі провели низку обшуків за місцем проживання затриманих. У результаті вилучено мобільні телефони, інструменти, чеки з ломбардів та валютних операцій, ювелірні вироби із золота та срібла, до десятка годинників та інші докази протиправної діяльності.

"Наразі у поліцейських є підстави стверджувати про причетність затриманих щонайменше до 3 крадіжок лише у Коростишеві. Відповідно до чинного законодавства їм може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років", - повідомили у поліції.
Поділитись

Новини по темі: