19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Гундич незадоволений темпами будівельних робіт на житомирському стадіоні «Полісся». ФОТО

Гундич незадоволений темпами будівельних робіт на житомирському стадіоні «Полісся». ФОТО

  • 18 лютого, 2019 8:42
  • 1
Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич на вихідних без попередження перевірив хід будівельних робіт на житомирському стадіоні "Полісся" і залишився незадоволеним.

Як пише керівник області на своїй Facebook-сторінці, підрядники неефективно використовуює сприятливу погоду, крім того, на об'єкті працює мало людей.
 

"Коли вкладаєш сили, час і душу в те, щоб якомога більше потрібного зробити, то людська байдужість інших просто розлючує. Особливо злить байдужість підрядників, які втрачають цінні теплі і сонячні дні. Погода просто ідеальна для вас! Але навіщо поспішати, особливо, коли на вас «висить» по декілька об‘єктів, а робити нікому?

Перевірив роботи на стадіоні, амбулаторіях - незадоволений. Не побачив достатньої кількості людей, а на деяких об‘єктах і взагалі нікого. Збиратиму на жорстку розмову - і замовників робіт, і виконавців. Так не буде", - зазначив Гундич.


Як повідомляв "Журналу Житомира", на головному спортивному об'єкті області, стадіоні "Полісся", підрядник працює над монтажем накриття і освітлення.















Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

18 лютого, 2019 10:46:14

Іржаві необроблені колони - супер)