25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 17-річний хлопець викрадав на Житомирщині автомобілі і розбирав на запчастини

17-річний хлопець викрадав на Житомирщині автомобілі і розбирав на запчастини

  • 12 лютого, 2019 15:46
У місті Коростишів правохоронці затримали 17-річного парубка, який підозрюється в угоні двох автомобілів. Про це інформує Головне управлінні Нацполіції Житомирщини.

«Упродовж 8-11 лютого до Коростишівського відділу поліції звернулись двоє жителів райцентру із повідомленнями про викрадення їх автомобілів марки «Жигулі». В обох випадках злочини було вчинено уночі й ВАЗівки викрадені з дворів багатоповерхівок, де їх звично лишили власники», - пояснюють у поліції.

Один з автомобілів у ході розшукових заходів виявили на березі річки увечері 11 лютого. Водій викраденого авто намагався виїхати з багнюки, як з’ясувалось, це був 17-річний житель Брусилівського району.
 

«Молодик навчається у Коростишеві, тут же винаймає житло. Має тимчасовий підробіток. Свою причетність до угону ВАЗівки він визнав. Окрім того, зізнався у вчиненні аналогічного правопорушення, вчиненого за тих же обставин 8 лютого. Викрадену того дня автівку ми виявили на території недіючого нині товариства», - повідомив начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.


Обидва авто були частково розукомплектовані. Хлопець планував продати запчастини. 

У рамках розпочатих кримінальних проваджень поліція перевіряє молодика на причетність до інших подібних злочинів. За чинним законодавством за подібні протиправні дії йому може погрожувати ув’язнення від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: