19 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі таксист з подільником крали каналізаційні люки

  • 8 лютого, 2019 17:47
  • 1
Правохоронці затримали двох жителів Житомирського району, які вирішили підзаробити на  викрадані каналізаційних люків з вулиць Житомира.

"Упродовж 6 лютого до Житомирського відділу поліції надійшли одразу два повідомлення про крадіжки кришок каналізаційних люків на двох вулицях обласного центру. Оперативники кримінальної поліції проаналізували зібрану інформацію і швидко встановили особи підозрюваних у вчиненні злочину. Одного з них, 33-річного жителя району, поліцейські розшукали того ж дня", - розповіли "Журналу Житомира" в прес-службі ГУ Нацполіції.

За інформацією поліції, затриманий чоловік працює таксистом, у багажнику його автівки й виявили викрадені металеві кришки. Наступного дня був доставлений до відділу поліції і його поплічник – 38-річний раніше неодноразово судимий за подібні злочини житель селища Новогуйвинська.
 

"Попередньо було з’ясовано, що на викрадених металевих кришках чоловіки хотіли підзаробити. Викрадене навіть невдало спробували здати у пункти прийому металобрухту", - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.


За чинним кримінальним законодавством чоловікам загрожує покарання у вигляді піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

9 лютого, 2019 12:03:08

Журналісти, а цей заголовок точно українською?))