24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська міськрада створить робочу групу, щоб розібратися з будівництвом біля стадіону «Спартак»

Житомирська міськрада створить робочу групу, щоб розібратися з будівництвом біля стадіону «Спартак»

  • 8 лютого, 2019 12:28
Директор дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся», а за сумісництвом депутат Житомирської міської ради Валерій Шевчук виступив на черговій сесії 7 лютого із вимогою провести внутрішнє розслідування факту будівництва на земельній ділянці по вулиці Хлібна 22-б, поблизу стадіону «Спартак».

На сесії Житомирської міської ради 18 грудня депутати ухвалили рішення припинити право користування ФОП земельною ділянкою по вулиці Хлібна 22-б у зв’язку з реконструкцією стадіону «Спартак», проте, на переконання Валерія Шевчука, орендар ігнорує рішення сесії та продовжує будівельні роботи, інформує Житомир лайф.
 

«14 листопада, виявивши порушення під час виконання рішення сесії міської ради, я звернувся до мера стосовно того, щоб внести відповідні зміни договору оренди земельної ділянки по вулиці Хлібна, 22-б, привести його у відповідність, але департамент містобудування та юридичний департамент не підготували належним чином проект. На сьогоднішній час, 5 лютого, забудовник, самовільно порушивши усі домовленості, заїхав на територію СДЮСШОР, вивантажив там матеріали, потім спокійно заїхав на територію стадіону «Спартак», - зазначив Валерій Шевчук.


Валерій Шевчук каже: 5 лютого навіть викликали поліцію, проте ті не захотіли запротоколювати факт правопорушення.

«Працівники поліції хотіли скласти протокол на директора дитячо-юнацької спортивної школи №2, за те, що вона заблокувала виїзд автомобіля, який вже вивантажив матеріали та мав знову заїжджати на територію. Мені також погрожували, що й на мене складуть протокол», - розповів Валерій Шевчук.

Керівництво СДЮСШОР з футболу «Полісся» вимагає або у примусовому порядку вилучити у орендаря зазначену земельну ділянку, або віддати її у користування задля задоволення суспільних потреб.

Міський голова Сергій Сухомлин наголосив на необхідності створення робочої групи за участі представників кожної фракції та під головуванням директора СДЮСШОР з футболу «Полісся», яка вивчить усі обставини справи.

Нагадаємо, в центрі Житомира поруч зі стадіоном «Спартак» і ДЮСШ планують побудувати 10-поверховий житловий комплекс.
Поділитись

Новини по темі: