19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Зеленський звернувся в поліцію - в Житомирі за ним стежили невідомі. ВІДЕО

Зеленський звернувся в поліцію - в Житомирі за ним стежили невідомі. ВІДЕО

  • 7 лютого, 2019 22:40
  • 1
Нацполіція України зареєструвала кримінальне провадження і почала досудове розслідування у зв'язку із заявою Володимира Зеленського.

Як стало відомо «Журналу Житомира», кандидат в президенти звернувся до правоохоронців, виявивши за собою стеження в Житомирі, де сьогодні проходив святковий концерт "95 квартал".

Минулого тижня, сам Зеленський і співробітники "Ліги сміху" виявили і зняли на відео 12 автомобілів, з яких, на їхню думку, за ними велося стеження. Більшість авто були з тонованими стеклами, було також відмічено, що номерні знаки на деяких машинах день у день міняються.

Крім того, Володимир Зеленський поскаржився, що і після його повернення до Києва невідомі продовжували стежити за ним - ці факти теж зафіксовані.

Поліція угледіла в стеженні ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.182 КК України "Порушення недоторканності приватного життя".

За версією, викладеною в сюжеті "ТСН", в автомобілях могли перебувати співробітники СБУ. Викликані помічниками Зеленського співробітники поліції сказали про це, перевіривши у пасажирів однієї з машин документи. Але в Службі безпеки заперечують свою причетність до стеження за кандидатом у президенти.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

8 лютого, 2019 11:35:32

І що? Вже перелякалось? Охороняють його, придурка)