19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мерія зняла з продажу готель «Житомир», проте повторно виставила на аукціон колишнє інфекційне відділення

Мерія зняла з продажу готель «Житомир», проте повторно виставила на аукціон колишнє інфекційне відділення

  • 7 лютого, 2019 17:54
На пленарному засіданні 45-ї сесії Житомирської міської ради депутати затвердили перелік об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2019 році.

За інформацією міськради, до переліку увійшло 53 об‘єкти приватизації. Серед них 5 об’єктів соціально-культурного призначення та 48 нежитлових приміщень.
 

«У 2018 році завершено процес приватизації  таких об’єктів, як приміщення недіючої стоматологічної поліклініки на вулиці Великій Бердичівській, 33, приміщення магазинів на вул. Михайла Грушевського, 14/20, вул. Перемоги, 52 та Велика Бердичівська, 35, а також нежитлових приміщень за адресою вул. Мала Бердичівська,4. Загальна сума надходжень до міського бюджету від  відчуження майна у 2018 році склала 26,3 мільйонів гривень», - розповіла заступник начальника відділу по управлінню і приватизації комунального майна Людмила Юдіна.


Також депутати повторно виставили на аукціон будівлю колишнього дитячого інфекційного відділення по вул. Романа Шухевича, 2а та скасували рішення про приватизацію готелю «Житомир».
























 
Поділитись

Новини по темі: