19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі неякісно провели ремонт підземного переходу. У мерії говорять, що все виправлять

У Житомирі неякісно провели ремонт підземного переходу. У мерії говорять, що все виправлять

  • 7 лютого, 2019 12:55
Депутати міської ради під час сесії 7 лютого обговорили питання якості виконання робіт із реконструкції підземного переходу на проспекті Миру у Житомирі.

Як розповіли «Журналу Житомира» в міськраді, у нижній частині сходів переходу з’явилися недоліки, проте об'єкт ще не зданий і всі недоліки мають усунути.
 

«Дійсно, сьогодні даний об’єкт ще незавершено. За зимовий період, у зв’язку з відсутністю покриття, з’явилися недоліки у нижній частині сходів. Ми вже спілкувалися з проектувальником, який пообіцяв внести зміни до проекту, та підрядною організацією - виконавцем робіт, представники якої пообіцяли за свої кошти провести ремонтні роботи і усунути недоліки. Отже, роботи будуть виконані, і перехід виглядатиме естетично та буде комфортним і безпечним», - прокоментував заступник мера Сергій Кондратюк.


Депутат міської ради Валерій Горб, у свою чергу, зауважив, що реконструкція переходу повинна бути завершена у травні 2019 року.
 

«Важливим у цьому питанні є те, що підрядник здає даний об’єкт у травні. Щоб уникнути аварій у тому районі, управління комунального господарства звернулося до нього з проханням, а підрядник пішов назустріч і відкрив підземний перехід, хоч міг відкрити лише у травні. Підрядна організація надала гарантійний листі і вказала, що об’єкт ще неготовий, тому, говорити про роботи ще зарано», - розповів депутат міськради.


Нагадаємо, що на реконструкцію єдиного у місті підземного переходу побудованого у 1986 році було виділено 1 млн 100 тис. грн.
Поділитись

Новини по темі: