19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Жахливе ДТП в Житомирі: автомобіль розірвало на дві частини. ФОТО

Жахливе ДТП в Житомирі: автомобіль розірвало на дві частини. ФОТО

  • 3 лютого, 2019 1:21
  • 1
Жахливе ДТП сталося 2 лютого, пізно ввечері, на вулиці Короленка в Житомирі. У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіль розірвало на дві частини, але водій та пасажир, якимось дивним чином, залишились живі, передає канал Телеграм Житомир.

«ДТП в Житомирі по вулиці Короленка,76. Машину розірвало надвоє. За попередніми висновками досвідчених експертів, швидкість була понад 150 км/год.», - написав житомирянин Роман Кучер і виклав у фейсбук фото і відео з наслідками аварії.

За даними Романа Кучера, пасажир та водій вижили: отримали легкі садна та забої і навіть залишили місце ДТП пішки.

У коментарях користувачі пишуть, що біля автобусної зупинки, де сталася ця ДТП, часто трапляються аварії, і, чуючи звук удару, місцеві виходять перевіряти, «чи всі живі».

Пізніше, у прес-службі патрульної поліції Житомир інфо повідомили, що водій залишив місце події, через деякий час його зупинили на сусідній вулиці. Зі слів водія, в машині з ним їхав пасажир, однак він також не отримав суттєвих травм і самостійно залишив місце ДТП.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 31 січня 2019 на вулиці Київській, неподалік ТРЦ «Глобал UA», автомобіль Toyota врізався у відбійник.


Жахливе ДТП на вулиці Короленка в Житомирі

Жахливе ДТП на вулиці Короленка в Житомирі

Жахливе ДТП на вулиці Короленка в Житомирі

Жахливе ДТП на вулиці Короленка в Житомирі

Жахливе ДТП на вулиці Короленка в Житомирі
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

3 лютого, 2019 10:13:15

Скоріш за все, їх викинуло від першого удару