24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • На Житомирщині з порушеннями розмістили політичні білборди. Поліція проводить перевірку

На Житомирщині з порушеннями розмістили політичні білборди. Поліція проводить перевірку

  • 31 січня, 2019 12:18
Поліція Житомирської області перевіряє 16 повідомленнь про можливі порушення виборчого законодавства. Як повідомляє "Журналу Житомира" ГУНП Житомирської області, у більшості повідомлень йдеться про розповсюдження агітаційних матеріалів та розміщення на вуличних білбордах плакатів без вихідних відомостей.

Зокрема, 30 січня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від представника громадської організації  про розміщення на вуличних банерах у районному центрі агітаційних плакатів двох кандидатів у Президенти України без вихідних відомостей.

Цього ж дня інформація про подібні порушення надійшла і до Новоград-Волинського відділу поліції. Заявник повідомив про розміщення на 4 вуличних білбордах у Звягелі матеріалів передвиборчої агітації без вихідних відомостей трьох кандидатів у Президенти України.

28 січня Бердичівський відділ поліції зареєстрував повідомлення про наявність на двох білбордах у місті матеріалів двох кандидатів з такими ж порушеннями.

"Відповідна інформація належним чином зареєстрована. За вказаними фактами поліція розпочала перевірки", - інформує поліція.
Поділитись

Новини по темі: