20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомир з робочим візитом відвідала Міністр у справах ветеранів. ФОТО

Житомир з робочим візитом відвідала Міністр у справах ветеранів. ФОТО

  • 29 січня, 2019 8:41
Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз 28 січня відвідала Житомир, де зустрілась з учасниками бойових дій та волонтерами Житомирщини.

Зустріч відбулася у Домі ветерана, що був відкритий в Житомирському центрі реабілітації, передає прес-служба ОДА.
 

«Метою зустрічі є поспілкуватися з ветеранами, зрозуміти, які питання хвилюють, які проблеми потребують вирішення. Крім того, це можливість ще раз повернутися у Дім ветерана, де затишно і комфортно працювати. Можу сказати, що той блок питань, який ми обговорюємо під час зустрічей ветеранів у різних областях, більш-менш має свої форми – це земля, житло, профорієнтація, пільги, які не виконуються, а також вшанування пам’яті загиблих та патріотичне виховання. Це ті напрямки, про які йдеться майже на всіх зустрічах. А отже Міністерство у справах ветеранів має займатися цими питаннями на програмному рівні», – зазначила Ірина Фріз.


За словами Міністра, в Україні планується створити мережу будинків ветерана, на прикладі Житомирської області, щоб була можливість і соціалізації бійців, і психологічної реабілітації, і комунікації між бійцями та Міністерством.

Під час зустрічі присутні мали можливість озвучити проблеми, з якими стикаються учасники АТО/ООС, обмінятися пропозиціями.

Від ветеранів Житомирщини надійшли ідеї проводити навчання і тренінги для бійців, щоб навчати їх бізнес-навичкам, допомагати розпочати власну справу, а також надавати підтримку бійцям для можливості подорожувати і цим самим отримувати психологічну реабілітацію.















Поділитись

Новини по темі: