28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Комунальники відзвітували про прибирання снігу в Житомирі

Комунальники відзвітували про прибирання снігу в Житомирі

  • 23 січня, 2019 11:24
Вночі 23 січня у Житомирі відбулось значне погіршення погодніх умов. Починаючи із 2-ї години ночі бригада КП "УАШ" засипала місто пісчаносоляною сумішшю. Про це коммунальне підприємство інформує на своїй сторінці у Facebook.

"До 9-ї години ранку, було оброблене майже все місто, висипано 119 тонн ПСС.
Зранку нова зміна, заступивши на чергування, відразу роз'їхалась по маршрутах обробляти вулиці протиожеледними засобами. Особлива увага приділяється мостам та підйомам/спускам"
, - повідомляють комунальники.

У день додатково буде залучено великі автомобілі МАЗ. Починаючи із 13-ї години, коли на дорогах накопичиться достатній об'єм перемішаної снігової маси, шість автомобілів МАЗ сформують дві колони і почнуть розчищати автошляхи та знову посипати пісчаносоляною сумішшю.

Починаючи із 5-ї години ВЖРЕПИ та Управляючі компанії вивели механізми для розчистки від снігу тротуарів міста. КП "УАШ" задіяло для прибирання 14 одиниць техніки. 

"Охоплені центральні райони, а також Крошня, Богунія, Перемоги. Надалі, роботи в такому режимі, будуть продовжені протягом доби", - додають у КП.

Як повідомляв "ЖЖ", раніше комунальне підприємство "Управління автомобільних доріг" показало, хто відповідає за прибирання житомирських вулиць від снігу.

Поділитись

Новини по темі: