25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Порошенко подарував хлопчакам з Житомирської області хокейну екіпіровку. Діти і батьки задоволені. ФОТО

Порошенко подарував хлопчакам з Житомирської області хокейну екіпіровку. Діти і батьки задоволені. ФОТО

  • 22 січня, 2019 15:20
Президент України Петро Порошенко подарував хлопцям з села Скраглівка Бердичівського району Житомирської області спортивне знаряддя для хокею.

Інформація про це 19 січня з’явилась на сторінці Президента в соцмережі Facebook.

«Тепер - зовсім інша справа. У справжніх хокеїстів має бути гарне екіпірування, особливо ключки! Радий, що хлопцям із села Скраглівка Бердичівського району, які так завзято захоплюються цим видом спорту, сподобався мій подарунок. А волі до перемоги та сил і натхнення їм і так вистачає, жодних сумнівів!» – йдеться у дописі.

Як повідомляє ОПОРА, у мережі Інтернет вказано, що ціна одного такого хокейного шолома фірми BAUER від 2 000 грн до 7 750 грн. Ключка ж коштує від 1680 грн до 5 320 грн. На фото на сторінці Президента в соцмережі 10 хлопців одягнуті в подаровані шоломи і тримають в руках ключки.

Передував такому подарунку візит Порошенка на Житомирщину 17 січня. По дорозі до Бердичева Президент зупинився у селі Скраглівка біля хлопців, які на ставку грали в хокей. Порошенко потис руки юнакам і сфотографувався. До хлопців підійшов і віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.
 

«Вчора дорогою до Бердичева побачив, як команда хлопчаків грають у хокей. Розчистили сніг на ставку біля свого села – і мають готовий льодовий майданчик. І мороз їм не страшний, так горять очі від азарту! Не втримався – дуже хотілось потиснути їм руки. Молодці, що захоплюєтеся спортом. Великих перемог вам!» – йдеться в повідомленні на сторінці Петра Порошенка.


Максим Солошак – один з юних хокеїстів. Він розповів в коментарі ОПОРІ, що подарунків не очікували. 20 січня ще отримали від бізнесмена Євгена Черняка ковзани і форму.
 

«Нам подарували подарунок і ми дуже задоволені. Ми взагалі не знали, що таке буде. Перед приїздом Президента ми знали, що він буде їхати. Ми щодня граємо в хокей і тоді грали, він зупинився і каже: молодці, що граєте. Сфотографувався і поїхав далі. Він нічого геть і не говорив за ці подарунки, чи будуть, чи не будуть. Там вже потім в коментарях на його сторінці почали писати на нього всяке. Потім з нашими хлопцями зв’язалися від Президента треті люди, не він сам приїхав, і привезли нам ці подарунки. Вчора, це вже не від Порошенка, а Черняк Євгеній Олександрович, бізнесмен, він подарував форму і ковзани. Від нього людина приїхала і каже, що йому дуже сподобалися фотографії, він нас пожалів і передав ковзани і форму. Ми дуже щасливі», – розповів Максим.


Євген Черняк – український бізнесмен, Голова наглядової ради холдингу Global Spirits. На своїй сторінці у Facebook Черняк опублікував допис про те, що передав хлопцям форму та ковзани.





Батьки дітей подарунками задоволені і здивовані.
 

«Вчора привезли форму їм ще і ковзани. У п’ятницю діти прийшли в школу і хтось їм сказав, що привезуть подарунки від Порошенка. У суботу їх привезли. Я на свою зарплату не можу дозволити собі купити дітям ковзани, ту саму каску та навіть ключку. Вони там самі собі робили ці знаряддя. Я рахую, хай краще грають у хокей, ніж оце мають сидіти в телефонах в інтернеті. Діти самі собі розчистили це поле і почали грати. Я подарунками дуже задоволена. Вони вчора такі щасливі були, і коли перший раз їм привезли подарунки і коли Президент зупинився і потис їм руку, вони були в захваті, що з ними Порошенко фотографувався. Мій менший син взагалі щасливий, каже: мама, я перший раз вітався за руку з Президентом, у нього така велика рука. Ми посміялися», – зазначила Інна Назарова, мама двох хлопців.





















 
Поділитись

Новини по темі: