29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В міській лікарні Житомира завершують ремонт інфекційного відділення. ФОТО

В міській лікарні Житомира завершують ремонт інфекційного відділення. ФОТО

  • 18 січня, 2019 15:11
В інфекційному відділенні ЦМЛ №1 міста Житомира тривають роботи з реконструкції покрівлі, санітарно-технічних мереж та внутрішніх приміщень. Як повідомили «Журналу Житомира» в міській раді, закінчити ремонт планують вже у лютому.
 

«У 2017 році депутати міської ради виділили 200 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації на виконання робіт з реконструкції покрівлі, санітарно-технічних мереж та внутрішніх приміщень інфекційного відділення ЦМЛ №1. Будівля, в якій розташоване відділення, збудована ще у 1839 році та потребувала реконструкції», – розповіла чільниця управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марія Місюрова.


За її словами, нині ремонтні роботи майже завершені, але є потреба у придбанні нових меблів і обладнання.

«У 2017 році ми отримали 5 млн грн за сприяння народного депутата Олексія Ленського, у 2018 році ще 8,2 млн грн виділили з міського бюджету наші депутати. Наразі ремонт на завершальній стадії. Орієнтовно у лютому завершимо роботи. Зараз існує нагальна потреба у придбанні меблів та обладнання, тому ми дуже сподіваємося на підтримку депутатського корпусу», – зазначила чиновниця.

  

  

  

  
Поділитись

Новини по темі: