29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Різдвяний ярмарок у Житомирі: як кафе «Смачний weekend» стало прикладом чуйності, пригостивши бабусю

Різдвяний ярмарок у Житомирі: як кафе «Смачний weekend» стало прикладом чуйності, пригостивши бабусю

  • 14 січня, 2019 18:02
  • 1

Ювілейний Різдвяний ярмарок у Житомирі цьогоріч відзначився не лише розмаїттям декоративних виробів ручної роботи та смачною їжею на фудкорті, а і добрими справами. Чого варта передноворічна історія, героями якої стали представники кафе «Смачний weekend». Нині хлопці з втіхою згадують бабусю, яка, власне, й розчулила їхні серця.

«Ми зранку прийшли, тільки відкривалися, вона підійшла. Ми саме м’ясо поставили на мангал смажитись, вона (ред., - бабуся) підійшла, почала розпитувати скільки коштує м’ясо, чи зможе вона взяти щось на 10 грн. А ми сказали, що просто пригостимо, не жалко. У нас там ще лавашики лежали. Зараз в країні такий складний період, можна сказати, для пенсіонерів, тому, що вони не можуть собі дозволити придбати те, що хочуть. Ми просто з добрими намірами пригостили бабусю», - згадує співвласник «Смачний weekend» Олег Пелангія, - інформує Житомир.info.

Свідком чуйності представників «Смачний weekend» став житомирянин Ігор Остапчук. Чоловік розповів про побачене на своїй сторінці у соцмережі й допис почали активно лайкати та коментувати. Наразі пост вже зібрав майже 50 тисяч вподобань, близько 13 тисяч поширень та більше 3 тисяч схвальних коментарів. Таку рекордну активність автор допису називає нічим іншим, як прагненням людей до хороших новин.


«Був дуже здивований кількістю людей, які відреагували, кількістю вподобань цього допису. Тому, що лише за першу добу він набрав 11 тисяч переглядів, на сьогоднішній день уже більше 48 тисяч. До сьогодні люди коментують і дописують. Для себе я зробив висновок: люди вже дещо втомилися від тої кількості негативу, що сьогодні йде з екранів, від тієї нестабільної ситуації, від російсько-української війни. Нам просто вже хочеться трішечки спокою, часу на те, щоб робити добрі справи, як і зробили ці хлопці», - розповідає житомирянин Ігор Остапчук.
 

Такого розголосу ситуації не очікували і самі доброчинці.

«Люди підходили, деякі впізнавали, цікавилися хто і де стоїть, де ті, хто пригостив бабусю. Мені й самому було дуже приємно, я сам читав коментарі, стільки позитивних, аж пройнявся ними», - зізнається співвласник «Смачний weekend» Олег Пелангія.

Організатори Різдвяного ярмарку – Фонд родини Розенблат, теж не пройшли осторонь цієї історії. А саме, вручили подяку колективу «Смачний weekend» за щирість, приклад людяності та повагу до літніх людей.











 

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

14 січня, 2019 20:14:18

Гарна реклама) Тільки невідомо а бил лі мальчік