26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Двоє жителів Західної України «патрали» платіжні термінали на Житомирщині. ФОТО

Двоє жителів Західної України «патрали» платіжні термінали на Житомирщині. ФОТО

  • 3 січня, 2019 15:57
У райцентрі Житомирської області поліцейські затримали двох чоловіків, які підозрюються у крадіжках грошей з електронних терміналів. Нині встановлена причетність затриманих до щонайменше десятка подібних фактів на території Житомирщини, та ще кількох – на Львівщині.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Національної поліції Житомирської області.

Наприкінці 2018 року до поліції надійшло декілька повідомлень про крадіжки грошей з платіжних терміналів, а також про низку невдалих спроб таких злодіянь у різних районах Житомирщини.
 

"Встановлюючи осіб, причетних до вказаних правопорушень, ми опитали значну кількість людей, вивчили інформацію з камер відеоспостереження у торгівельних закладах, на вулицях населених пунктів, - розповідає начальник Управління карного розшуку ГУНП Олександр Петрущенко. – У результаті з’ясували, що злочинців, імовірно, двоє, і пересуваються вони автомобілем".


Днями поліція отримала інформацію про підозрілих молодиків біля однієї з установ у Коростишеві. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Одного з молодиків правоохоронці одразу ж затримали, іншому вдалося втекти на автомобілі.

Затриманим виявився 17-річним жителем Львівської області. також поліцейські становили, що його спільник – 30-річний житель Івано-Франківщини. Протягом доби його було затримано на Львівщині.

Нині обоє чоловіків знаходяться під арештом. Вже встановлена їх причетність до близько десятка крадіжок з платіжних терміналів. Попередньо встановлено, що на Житомирщині вони проживали у готелях. Удень їздили населеними пунктами та вишукували місця майбутніх крадіжок. Уночі ж реалізовували свої плани. 

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікам може загрожувати до 6 років позбавлення волі.



Поділитись

Новини по темі: