26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська область вже почала підготовку до проведення Форуму регіонів України та Білорусі

  • 28 грудня, 2018 8:57
  • 1
Житомирщина розпочала підготовку до Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь, який у 2019 році відбудеться у Житомирі.

Як повідомили «Журналу Житомира» в облдержадміністрації, нарада з питань підготовки та проведення міждержавного заходу відбулася 27 грудня.
 

«Це не просто всеукраїнський форум, а захід міжнародного значення. Тому до його підготовки потрібно підходити дуже ретельно. Сьогодні ми окреслюємо завдання, які необхідно вирішити, а вже на наступному засіданні будемо заслуховувати пропозиції, обирати найкращі варіанти», – зазначив керівника апарату ОДА Олексій Шатило.


Структурні підрозділи ОДА та представники міської ради до наступної наради готуватимуть плани та пропозиції щодо організації перебування членів делегацій на території області, пленарних засідань та секцій, виставки продукції, підготовки та проведення культурних заходів та інформкампаній.

Нагадаємо, провести в Житомирі Форум регіонів України та Республіки Білорусь запропонував Президент України Петро Порошенко під час першого Форуму в Гомелі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

29 грудня, 2018 22:41:28

Форум регіонів України та Московщини в Житомирі????