19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Кавказці обікрали жителя столиці і були спіймані в Житомирській області

Кавказці обікрали жителя столиці і були спіймані в Житомирській області

  • 27 грудня, 2018 13:00
26 грудня у Житомирській області правоохоронці затримали автомобіль з трьома громадянами кавказького регіону, які викрали з автомобіля жителя столиці велику суму грошей. Затриманих передали київським колегам.

Про це «Журналу Житомира» розповіли в прес-службі ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

«Була отримана інформація від оперативників м. Києва про щойно вчинений злочин у Подільському районі столиці. З автомобіля «Hyundai» шляхом сканування центрального замка невідомі особи викрали значну суму коштів й інші особисті речі власника. За повідомленням, автівка, якою пересувались підозрювані, рухалась у напрямку нашої області», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Олександр Петрущенко.


У Попільнянському районі працівники групи реагування патрульної та підрозділу кримінальної поліції місцевого відділення зупинили схожий за описом автомобіль «Volksvagen Bora», в якому знаходились троє чоловіків. Під час перевірки з’ясувалось, що всі вони громадяни кавказького регіону віком від 31 до 41 року.

У ході огляду транспортного засобу поліцейські виявили речі, які можуть свідчити про причетність затриманих осіб до низки подібних злочинів. Для подальшої перевірки іноземці були передані київським правоохоронцям.
Поділитись

Новини по темі: