19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала двох братів, які викрадали машини в Житомирі та області. ФОТО

Поліція затримала двох братів, які викрадали машини в Житомирі та області. ФОТО

  • 26 грудня, 2018 14:38
23 грудня оперативники Житомирського відділу поліції затримали трьох чоловіків одразу після вчинення ними угону автомобіля ВАЗ у Коростишеві. Нині затримані підозрюються до понад 10 злочинів.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в ГУ Національної поліції Житомирської області.
 

«Це раніше судимі чоловіки: двоє братів з м. Житомира, 23-х і 26-ти років, і ще один житель регіону. Під час з’ясування обставин було викрито причетність затриманих до цілої низки подібних злодіянь, переважно у м.Житомирі. Попередньо встановлено, що підозрювані, зокрема, брати-житомиряни, «спеціалізувались» на угонах автомобілів вітчизняного виробництва – ВАЗ і ЗАЗ, які викрадали з мікрорайонів Богунії та Крошні. До салонів потрапляли, в основному, пошкоджуючи замки на дверцятах», - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.


Затримані обґрунтовано підозрюються у причетності до кількох десятків фактів розукомплектування та крадіжок з автомобілів. Переважно, лиходії «полювали» на акумуляторні батареї та колеса транспортних засобів.

Географія крадіжок – це кілька районів Житомирщини (Бердичівський, Романівський, Коростишівський, Новоград-Волинський, Чуднівський) та сусідні області.

Нині у рамках кримінальних проваджень тривають досудові розслідування. Водночас правоохоронці продовжують перевіряти затриманих щодо інших подібних злочинів на території регіону. 

Відтак поліцейські звертаються до жителів Житомирщини: якщо ваш автомобіль був обікрадений, але ви не повідомляли про це до поліції, заявити про такі факти можна до Житомирського відділу поліції ГУНП (вул. Лесі Українки, 17) або зателефонувавши на номер «102».





Поділитись

Новини по темі: