20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі відсторонили «Святого Миколая», запідозривши його в зв'язках з «русскім міром». ВІДЕО

У Житомирі відсторонили «Святого Миколая», запідозривши його в зв'язках з «русскім міром». ВІДЕО

  • 25 грудня, 2018 11:53
  • 2
У Житомирі розгорівся скандал у будиночку Святого Миколая, що розташований на майдані Корольова. Член виконкому Віра Гринишина на своїй Facebook-сторінці розповіла, що у ролі Святого Миколая працює журналіст Руслан Мороз.

За словами Гринишиної, вона намагалась дізнатись у Мороза, хто прийняв рішення щодо призначення його на роль Святого Миколая. На що журналіст відреагував агресивно та декілька разів штовхнув жінку та не випускав з будиночку.
 

"23 грудня ми з родиною були на Різдвяному ярмарку і я побачила, що в резиденції Святим Миколаєм працює відомий у місті прихильник руского міра Руслан Мороз. Нагадую, що Мороз є членом кількох проросійських організацій у місті, зокрема – прес-секретарем “Русского содружества”. Також Мороз активно захищає сепаратиста Муравицького, якого судять у Житомирі за державну зраду.

Мене це здивувало і я вирішила поцікавитись хто прийняв рішення, що під виглядом традиційного українського різдвяного святого з дітьми спілкується відвертий сепаратист. На моє запитання “Хто прийняв таке рішення?” Мороз відреагував агресивно і відверто неадекватно. Я не цитуватиму весь цей потік бруду і образ на свою адресу та адресу моєї доньки. У відео можете побачити все і скласти свою оцінку.

Він почав мене штовхати і штурхати. Після цього Мороз заблокував вихід із будиночка і не випускав мене із дочкою. Свідком цього була заступник начальника управління культури міської ради Наталія Марчук, яка теж не могла змоги вийти із будиночка.

З цього приводу я написала заяву у поліцію. Я вимагаю від Житомирської міської ради дати оцінку такій “роботі” Святого Миколая та звільнити Мороза. Мені не зрозуміло, чим керувались, коли його наймали на роботу, на мою думку він ідеологічно та психологічно не може її виконувати. З дітьми повинна працювати людина із проукраїнськими цінностями", - зазначила Гринишина.


Подію прокоментував Руслан Мороз. За його словами, на відео, яке виклала в соцмережу Гринишина, немає початку конфлікту. Журналіст запевняє, що Віра Гринишина зривала з нього костюм.
 

"Дорогие друзья! Прочитайте про меня пост Вери Гринишиной, члена Житомирського исполкома. Узнал про себе много не очень нового. Но почему в видео нет начала, когда Гринишина с меня костюм срывала... Не знаю, может я и сволочь, но явно не последняя, потому что Гринишина постоянно сзади пристраивается... К сожалению не могу дать ссылку, она меня заблокировала... Кто удалится из друзей, совершенно не обижусь. Может я этого и заслуживаю. Только почему видео без начала?", - написав Руслан Мороз на своїй сторінці в соцмережі.


Зранку, 25 грудня, Житомирська міська рада проінформувала, що Руслан Мороз більше не буде працювати  у будиночку Святого Миколая.

"Після неприйнятної ситуації, яка склалася у суботу, ми вирішили, що працювати у будиночку Святого Миколая Руслан Мороз не буде. Ми вже знайшли іншого актора на роль Святого Миколая", - повідомила очільниці управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.
 

Відео конфлікту

 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Hoakina
25 грудня, 2018 13:06:37

Знайома з цим журналістом, так воно ще те хамло. Не знайшлося просто актора? який з нього Миколай?

25 грудня, 2018 23:13:20

Такий, як і журналіст. Це відвертий ворог української державности та московський пропагандист, а ніякий не журналіст

26 грудня, 2018 1:38:55

Це ж до чого дійшло - вєлікій гордий рускій чєлавєк з радістю біжить до фашистської хунти підпрацювати Святим Миколаєм! <br /> Уявили всю трагедію? Не Дєдом Морозом, а біндеровскім Миколаєм! <br /> І рученьки ж не відсихають від нацистських гривень в них))