28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Компанія «Рудь»: нові досягнення та нагороди

  • 21 грудня, 2018 13:46

За вагомий особистий внесок у розвиток України Петра Володимировича Рудь нагороджено орденом «Лідер України», а компанії «Рудь» присуджено Кубок переможця «Досягнення року – 2018».

Почесна нагорода заснована з метою підтримки та відзначення найкращих вітчизняних компаній, підвищення їхнього престижу, відзначення найталановитіших управлінців, зміцнення позицій українських підприємств на внутрішньому ринку та за кордоном. Такі підприємства стимулюють інші вітчизняні компанії в боротьбі за якість та впливають на конкурентоздатність країни в цілому.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулася 20 грудня 2018 року в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці, в ході Новорічного урочистого прийому на честь лідерів у галузі економіки, бізнесу, науки та культури України.

Компанія «Рудь» наполегливо працює на благо України, втілюючи плани щодо подальшого розвитку та вдосконалення. Сьогодні підприємство є лідером ринку морозива в Україні (більше 30%), компанія «Рудь» успішно експортує свою продукцію до майже 30 країн світу і є одним із найбільших платників податків у Житомирській області.



Поділитись

Новини по темі: