19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині чоловік вкрав зі школи телевізор і намагався продати його полісмену

На Житомирщині чоловік вкрав зі школи телевізор і намагався продати його полісмену

  • 19 грудня, 2018 12:23
В місті Радомишль Житомирської області раніше судимий чоловік викрав зі школи плазмовий телевізор. Як повідомляє ГУНП Житомирщини, чоловіка викрив поліцейський, якому той запропонував придбати у нього техніку. 

Співробітник місцевого відділення поліції того дня звично забирав свою дитину зі школи у райцентрі. Дорогою додому неподалік навчального закладу помітив місцевого жителя, який пропонував людям щось у нього придбати.
 

"Цей чоловік добре відомий нашим працівникам, адже раніше неодноразово був судимий за крадіжки і нині є фігурантом кримінального провадження за аналогічним фактом. У день несподіваної зустрічі з правоохоронцем він уже приходив до відділку поліції, де слідчий офіційно оголосив йому про підозру у причетності до протиправних діянь, учинених раніше", - розповів начальник Радомишльського ВП ГУНП Дмитро Нікурадзе.


Пропозиція придбати у підозрюваного плазмовий телевізор, з якою він приставав до людей, видалась поліцейському аж занадто підозрілою. Тож разом із товаром чоловік знову опинився у поліційному відділку, де вперто стверджував, що придбав техніку у кредит.

"Утім, дуже скоро з’ясувались протилежні обставини. До поліції звернулась адміністрація загальноосвітнього закладу із заявою про крадіжку з навчальної аудиторії плазмового телевізора вартістю понад 7 тисяч гривень. Тож 32-річному підозрілому торговцеві довелось зізнатись у крадіжці", - зазначили у поліції.

За словами чоловіка, техніку він непомітно виніс із незамкненого приміщення класу і школи наприкінці дня. Тепер йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: