29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі більше не утворюватимуть Богунську та Корольовську районні ради

У Житомирі більше не утворюватимуть Богунську та Корольовську районні ради

  • 18 грудня, 2018 16:13
  • 1
7 скликання стане останнім для Богунської та Корольовської районних рад у місті Житомирі. Відповідне рішення «Про неутворення районних у місті Житомирі рад» було прийнято на сесії міської ради сьогодні, 18 грудня.

«1. Не утворювати Богунську та Корольовську районні ради у м. Житомирі на наступне (восьме) скликання та в подальшому. 2. Богунській та Корольовській районним радам м. Житомира сьомого скликання здійснювати свої повноваження в обсязі, визначеному Житомирською міською радою, до закінчення повноважень Житомирської міської ради сьомого скликання», - йдеться у рішенні.

Відтак, на наступних місцевих виборах житомиряни не обиратимуть депутатів до Богунської та Корольовської районних рад.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в адмінбудівлях районних рад створтять центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс». В будівлях буде здійснено реконструкцію за сучасними проектами з улаштуванням комфортних зон очікування та прийняття документів, дитячої кімнати, приміщень обробки документів. Раніше головний архітектор міста Юрій Безбородов показав, як можуть виглядати фасади оновлених адміністративних будівель, а також яким буде Центр надання адміністративних послуг у Корольовському районі міста Житомира.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Hoakina
18 грудня, 2018 18:44:17

менше дармоїдів буде