25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирський центр вертебрології та реабілітації за місяць прийняв майже 300 пацієнтів

Житомирський центр вертебрології та реабілітації за місяць прийняв майже 300 пацієнтів

  • 18 грудня, 2018 8:46
Місяць тому у передмісті Житомира відкрили сучасний оновлений Центр вертебрології та реабілітації. За місяць роботи тут вже пройшли реабілітацію 284 пацієнти. Про це «Журналу Житомира» повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.
 

«На сьогодні вже пройшли реабілітацію у центрі 284 пацієнти. 260 – стаціонарно, та 24 – амбулаторно. 47 пацієнтів – це учасники АТО», – розповів головний лікар Центру Олександр Торбас.


За його словами, на сьогодні у центрі знаходиться 94 пацієнти, з яких 4 учасники АТО. Проте щодня пацієнтів додається, центр перенаповнений. Тому навіть доставляють ліжка.

Фахівці новітнього Центру лікують та надають медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

Для учасників АТО/ООС Житомирщини та пацієнтам із направленнями медичні послуги у Центрі надають безкоштовно. Для інших громадян, які за власним бажанням вирішили пройти реабілітацію, вартість на стаціонарі складає до 3,5 тис. грн за 12-14 днів курсу, амбулаторно – до 1,7 тис. грн.

Детальніше про всі послуги, які надають у Центрі вертебрології на Житомирщині, можна дізнатись за телефоном: (0412) 44-72-39. Адреса Центру: м. Житомир, Чуднівське шосе, 1.

Нагадаємо, що під час робочого візиту до Житомирщини Президент України Петро Порошенко оглянув Житомирський центр вертебрології.
Поділитись

Новини по темі: