20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі тестують китайський електробус Skywell

  • 17 грудня, 2018 11:55
Сьогодні у Житомирі 17 грудня у тестовому режимі на маршруті 53-А буде курсуватиме електробус. Про це повідомили в прес-службі Житомирського ТТУ. 

“Електробус виробництва Китай. Як повідомляють постачальники, заряду батареї має вистачити на 300 км. Орієнтовна ціна – 9 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні.

Електробус обладнаний кондиціонером, пандусом для інвалідів та може проїхати на одному заряді 300 кілометрів. Час зарядки його від 0,6 до 1,3 год., ємність батареї (кВт) 276.4 кВт*г.

Сидіння водія із механічним регулюванням в 6-ти позиціях, регульованою спинкою та електропідігрівом. Також, є індивідуальний підігрів ніг. Для зручності водія встановлено дві камери: заднього ходу та пасажирських дверей.

Нагадаємо, нещодавно Сухомлин попросив депутатів не голосувати за купівлю нових білоруських автобусів МАЗ у лізинг. Оскільки заявлена у документах комплектація не відповідає вимогам. Адже попри очікування, що деталі автобусів будуть мати німецьке або американське виробництво, запропонували китайське. 

Раніше депутати Житомира дозволили комунальному підтриємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» закупити рухомий склад на умовах фінансового лізингу. Таке рішення підтримали у ході позачергової сесії міської ради 21 серпня. Зокрема, мова йде про 23 автобуси на загальну суму 70 млн 500 тис. грн.


   
 
Поділитись

Новини по темі: