29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Для дітей і туристів: у Житомирі представили настільну туристичну гру «Мандрівка Житомирщиною». ФОТО

Для дітей і туристів: у Житомирі представили настільну туристичну гру «Мандрівка Житомирщиною». ФОТО

  • 14 грудня, 2018 16:35
У Житомирі 14 грудня для дітей презентували першу пізнавальну туристичну гру «Мандрівка Житомирщиною». Познайомили з грою, розповіли про ідею її створення та плани на майбутнє голова ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмила Зубко та в.о. директора Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василій Кравчук.

Як повідомили «Журналу Житомира» в Житомирській облдержадміністрації, гра «Мандрівка Житомирщиною» випущена в тиражі 1000 примірників. Сума фінансової підтримки від ОДА – 100 000 грн.
 

«Всі наші проекти мають певну послідовність, а головне спільну мету – популяризацію нашої області. Ми маємо і славетну історію, і позитивні досягнення сьогодні. І тому ця гра не лише для гарного проведення часу, але й для того, щоб ми були освіченими в історії розвитку нашого краю, знали та пишалися нашими видатними земляками», - наголосила Людмила Зубко.


Гра складається з мапи області, де зображено туристичні об'єкти, фішок у кольорах гербу Житомирщини, кубика, трьох наборів карток, кишенькового довідника про Житомирщину та тубусу для зберігання інших деталей. Автори проекту зауважили, що матеріали гри є гіпоалергенними, а всі деталі будуть довго слугувати користувачам.

«Сьогодні ми передаємо 10 примірників гри в «Арсенал ідей», а вже незабаром всі інші будуть розподілені у навчально-виховні заклади та бібліотеки. В планах – вдосконалення гри та постійний випуск для продажу в туристичних точках області», - розповів Василій Кравчук.













Поділитись

Новини по темі: