23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Благодійність з Піднебесної: китайська компанія допомогла будинку дитини в Житомирі. ВІДЕО

Благодійність з Піднебесної: китайська компанія допомогла будинку дитини в Житомирі. ВІДЕО

  • 13 грудня, 2018 16:52
Державна китайська будівельна компанія «Sinohydro Corporation Ltd.» подарувала Житомирському будинку дитини необхідні речі.  Привезли саме те, чого бракує малечі: список допомоги заздалегідь узгодили з керівництвом закладу, інформує СК1.
 

«Ми допомагаємо громаді Житомирщини вперше, але робитимемо це й надалі. Ми допомагаємо у різних країнах і вважаємо це обов’язком кожного. У китайців є такий вираз "Людина щодня має робити по добрій справі"», – сказав керівник проекту представництва «Sinohydro Corporation Ltd.» Цен Вейдзі.


Представники китайської компанії, котра будує дороги на Житомирщині, вперше побували в такому закладі. Вихованці разом із педагогами підготували гостям міні-концерт.
 

«Не очікував, що буде все так гарно, так охайно, чисто і сумлінно. Люди. Які тут працюють, лікарі, доклали зусиль, аби цього досягти. Допомагати дітям – це завдання людей усього світу. Допоки ми працюватимемо в Україні, робитимемо внесок у цю добру справу» – сказав представник компанії «Sinohydro Corporation Ltd.».


В обласному будинку дитини перебувають малюки від народження до 6 років. Нині найменшому вихованцю лише 1 місяць. Це – діти-сироти та ті, котрі залишилися без піклування батьків. Усі діти мають проблеми зі здоров’ям, тому проходять тут реабілітацію
.
Поділитись

Новини по темі: