16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Прикинувшись сплячим, пасажир маршрутки побив і пограбував водія

Прикинувшись сплячим, пасажир маршрутки побив і пограбував водія

  • 13 грудня, 2018 11:21
  • 1
В Бердичеві, як і у Житомирі, є нерідкими конфлікти між водіями та пасажирами, однак вони рідко закінчуються чимось більшим, ніж словесною перепалкою. Але у середу, 12 грудня, на кінцевій зупинці одного з автобусних маршрутів пасажир побив водія маршрутки.

Про це повідомляє місцевий сайт Бердичів.Biz. Інформацію про подію підтвердила керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

За її словами, 12 грудня до Бердичівського відділу поліції дійсно звернувся 65-річний водій маршрутки, житель райцентру, із повідомленням про те, що близько 10.40 цього ж дня невідомий чоловік, перебуваючи у салоні транспортного засобу, шляхом вільного доступу відкрито викрав 700 гривень.

Заявник розповів поліцейським, що на кінцевій зупинці маршрутного таксі один з пасажирів ніби заснув і він підійшов його розбудити. Натомість той вдарив водія у лице та кинувся тікати, попутно забравши кошти, що знаходились на внутрішній панелі маршрутки.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення особи грабіжника.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Hoakina
13 грудня, 2018 11:39:35

шедевральний заголовок