28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Артисти «Дизель шоу» проведуть в Житомирі благодійний концерт для 400 дітей

  • 12 грудня, 2018 9:13
Напередодні Дня святого Миколая артисти «Дизель Шоу» завітають до Житомира, аби подарувати чудовий настрій та провести акторський майстер-клас, цікаві конкурси для дітей області. Участь у такому благодійному заході візьмуть понад 400 дітей, в тому числі із прийомних родин та будинків сімейного типу.

Як розповіли «Журналу Житомира» в ОДА, свято відбудеться у вівторок, 18 грудня, у Житомирській обласній філармонії. Початок об 11.00.

Подарувати святковий настрій і підтримати віру в себе – це головні завдання, які ставить перед собою команда «Дизель Шоу». Артисти покажуть музичні номери, дадуть дітлахам ексклюзивний майстер-клас акторської майстерності і поспілкуються на будь-які, важливі для юного глядача теми.
 

«Такого ще не було – і ми від щирого серця хочемо це зробити. Зустрітися з дітками, які виховуються у великих прийомних сім'ях, і сказати їм: вірте в себе, все можливо і все вийде! Адже ніхто з «Дизелів» не народився зіркою, ми просто вірили в мрію», – зазначає артистка Вікторія Булітко.


До організації святкової зустрічі долучається Житомирська ОДА. Адже Житомир – не випадкове місто, це батьківщина трагічно загиблої колеги акторів Марини Поплавської.

Також на всіх учасників благодійного концерту чекатимуть приємні новорічні подарунки.
Поділитись

Новини по темі: