29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вийшов за УДЗ і назад до в'язниці: у Житомирі засудили 34-річного грабіжника

Вийшов за УДЗ і назад до в'язниці: у Житомирі засудили 34-річного грабіжника

  • 11 грудня, 2018 17:38
Жителя Житомира, який достроково звільнившись з місць позбавлення волі та скоїв низку грабежів, знову відправили за грати на 4,5 роки. Про це повідомляє прокуратура Житомирської області.

"Йдеться про те, що 34-річний житель Житомира, неодноразово судимий за скоєння злочинів, звільнившись умовно-достроково з місць позбавлення волі, знову скоїв низку кримінальних правопорушень", - зазначають у відомстві.

Зокрема, протягом серпня-вересня 2017 року він разом із поплічником у громадських місцях грабували потерпілих, відбираючи мобільні телефони та коштовні прикраси.

Грабіжники навіть не зупинилися перед оберегом - золотим хрестиком, якого зірвали разом із ланцюжком з приїжджого чоловіка в одному з готелів. Загалом зловмисники пограбували потерпілих на суму понад 15 700 грн.

"За апеляційною скаргою прокуратури області апеляційний суд Житомирської області скасував вирок першої інстанції щодо призначення особі покарання строком на 2 роки за скоєння злочину за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб) КК України. Також апеляційний суд Житомирської області ухвалив щодо особи новий вирок - позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців", - повідомили у прокуратурі.
Поділитись

Новини по темі: