16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Жінка з Житомира стала найкращим водієм України: за 36 років жодного штрафу!

  • 10 грудня, 2018 13:09
Житомирянка Надія Шеремет за кермом вже більше 36 років. За цей час вона змінила п'ять автомобілів і пристосувалася до управління кожним з них. Національна поліція України поширила повідомлення про незвичайну жінку-водія з Житомира, передає «Журнал Житомира».

"Так склалося, що ця жінка завжди пересувається тільки на візку. Однак це не заважає їй вміло керувати транспортним засобом і робити це виключно дотримуючись усіх правил дорожнього руху! За кермом Надія вже більше 36 років. За цей час змінила п'ять автомобілів і пристосувалася до управління кожним з них. А протягом останніх 15 років їздить на спеціально обладнаній "Славуті", - сказано в повідомленні.

Дивно, але за 36 років Надія не отримала жодного штрафу за порушення ПДР, а чи багато хто з житомирян зможе похизуватися таким? Секрет Надії дуже простий: жінка принципово дотримується виключно всіх правил дорожнього руху.

"Навіть незначне порушення може призвести до тяжких наслідків", - пояснює вона.

Надія підкреслює, що правила повинні дотримуватися не тільки водії, а й пішоходи - в загалі, всі учасники дорожнього руху.

Такими відповідальними водіями Житомир може тільки пишатися.
Поділитись

Новини по темі: