29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • В центральних міських лікарнях збирають взуття та одяг для малозабезпечених житомирян

В центральних міських лікарнях збирають взуття та одяг для малозабезпечених житомирян

  • 7 грудня, 2018 16:29
В Центральній міській лікарні №1 та №2 міста Житомира встановили скриньки, в які збирають вживаний одяг та взуття для малозабезпеченого населення.

Презентація проекту «Острів милосердя», який реалізується громадською організацією «Милосердя» спільно з департаментом соціальної політики Житомирської міської ради, відбулась сьогодні, 7 грудня.
 

«Даний проект, перш за все, це розміщення скриньок для збору вживаного одягу та взуття, на сьогоднішній день вони вже знаходяться в Центральній міській лікарні №1 та №2. Раз на тиждень наша організація буде забирати ці речі зі скриньок та звозити їх до Центру за адресою Кибальчича, 13. Наші підопічні будуть сортувати дані речі та передавати їх малозабезпеченому населенню чи іншим нашим партнерським організаціям», - зазначив голова громадської організації «Милосердя» Владислав Паламарчук.


Також на вулиці Кибальчича, 13 знаходиться соціальна майстерня з пошиття та ремонту одягу. Вона обслуговуватиме незахищені верстви населення безкоштовно.

«Спільно з департаментом соціальної політики міської ради ми розробили талони, які будуть видаватися людям раз на квартал, аби кожен зміг скористатися послугами соціальної майстерні», - додав Владислав Паламарчук.

Поділитись

Новини по темі: