24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Ударна міць десанту: українські бійці провели на Житомирщині танкові навчання. ФОТО

Ударна міць десанту: українські бійці провели на Житомирщині танкові навчання. ФОТО

  • 5 грудня, 2018 8:56
На військовому полігоні у Житомирській області відбулися практичні заняття з тактичної підготовки одного із танкових підрозділів Десантно-штурмових військ. Про це повідомляє прес-служба командування ДШВ Збройних Сил України.

Зимового ранку морозне повітря полігону розривав гуркіт двигунів танків Т-80, прозваних серед танкістів «летючими». Адже дана бойова машина має вертолітний двигун та з легкістю долає різні складні ділянки місцевості.

«Заняття проходили в кілька етапів, в ході яких танкісти-десантники відпрацювали ведення розвідки, подолання мінного поля, вихід на визначені рубежі, відбиття атаки противника з різних флангів, маневрування вогнем, дії під час оборони, наступу тощо», - наголосили в ДШВ.

Присутній під час занять командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський надав високу оцінку військовослужбовцям танкових підрозділів та побажав їм подальших успіхів під час служби та виконання завдань за призначенням.

За майстерністю своїх старших товаришів також спостерігали і молоді курсанти Навчального центру, які поповнять лави танкового підрозділу.





















Поділитись

Новини по темі: