26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відкрилася виставка об'ємних картин. ФОТО

  • 4 грудня, 2018 14:48
У Житомирській міській раді відкрилася виставка незвичних картин. Неординарність даних творів полягає в тому, що вони мають об’ємну форму. Про це «Журналу Житомира» повідомили в житомирській мерії.

Автор картин художник Антоніна Гуменюк вважає, що під час створення картин найважливішим є позитивний настрій, бо енергетика митця завжди переноситься на картину, відповідно, впливає на життя та атмосферу дому власника.
 

«Малювати люблю з дитинства. Вищу освіту отримала за спеціальністю практична психологія, і з'ясувалося, що психологію я люблю так само як і малювання. Потім все органічно поєдналося само собою: з появою дітей з'явилося бажання і час зайнятися улюбленою з дитинства справою: малюванням», – ділиться Антоніна Гуменюк.


Художниця також розповіла про вибір тематики картин та техніки їх створення.

«Відразу виникло бажання створити картину великого розміру, аби прикрасити домівку. Була маса ідей, вони виникали у моїй уяві і водночас виникло жагуче бажання якнайшвидше втілити ці ідеї у реальність. Важко було створити картину з об’ємом, тобто в 3D-форматі, коли хочеться не лише подивитися, але й доторкнутись. Насолодитися відчуттям фактури. Відразу було зрозуміло, що це не просто малюнок. Кожна картина дуже символічна зі своїм змістом і прихованим підтекстом. Таким чином, я несвідомо об’єднала дві улюблені справи – психологію і малювання», – зазначила художниця.

Виставка діє на першому поверсі будівлі міськради, запрошуються всі бажаючі.











Поділитись

Новини по темі: