18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Тітушки» в балаклавах розтрощили м’ясний павільйон в Коростишеві. ВІДЕО

«Тітушки» в балаклавах розтрощили м’ясний павільйон в Коростишеві. ВІДЕО

  • 1 грудня, 2018 16:26
Невідомі в балаклавах молотами розтрощили м’ясний павільйон на базарі в Коростишеві. Тітушки вдерлися до ринку на світанку, розбили бетонні прилавки і втекли. Тепер два десятки торговців залишилися без робочих місць.

Люди кажуть - це зробили, щоб вигнати їх із ринку. А голова районної споживспілки, якого звинувачують у погромі, називає це – реконструкцією, йдеться в сюжеті ТСН.

Шістьох молодиків у балаклавах, які трощили бетонні прилавки молотами, люди намагались затримати, але ті втекли.

«На запитання, що коїться, вони пояснили, що це санітарні заходи», - розповідає місцева юрист.

Підприємці підраховують збитки і запевняють, що тітушок, які розбили ятки, найняв особисто голова райспоживспілки. Чиновник називає погром реконструкцією. А людей у балаклавах - виконавцями робіт.

А підприємців, за його словами, не попередили, бо вони, мовляв, торгують незаконно.

М'ясний павільйон  у власності райспоживспілки. Але торговці платять за місце не їм, а в міський бюджет. Очільник Коростишева звинувачує голову райспоживспілки в самоуправстві.

За це приміщення в самісінькому центрі судяться і міськрада, і райспоживспілка, каже юрист.

Дирекція  ринку запропонувала торговцям два варіанти. Перейти у новий м’ясний павільйон. Але тут тісно, і  всі  торговці не помістяться. Або ж почати торгувати у молочному павільйоні.

Але це людей не влаштовує. Бо в одному приміщенні молоком і м'ясом торгувати заборонено. Та й умови тут непридатні - немає води, дірявий дах. Тому потерпілі торговці вирішили звернутись із заявами до поліції. Ті підприємці, чиї прилавки вціліли, торгують, але бояться, що завтра тітушки з молотами прийдуть і по них. 


Поділитись

Новини по темі: