29 березня, 2024
Ми в соцмережах

На початку 2019 року в Житомирі почне мовлення радіо «Армія ФМ»

  • 29 листопада, 2018 16:01
  • 1
29 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на три ФМ-частоти в Житомирі, Києві та Вінниці. Це був форматний конкурс під концепцію військово-патріотичного радіо.

Єдиним претендентом у конкурсі була Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України зі своєю радіостанцією «Армія ФМ». Нацрада одноголосно визначила її переможцем, повідомляє Детектор Медіа.

У результаті конкурсу «Армія ФМ» отримала право мовити на частотах 104,5 МГц у Житомирі, 94,6 МГц у Києві та 99,3 МГц у Вінниці.

Представники Центральної телерадіостудії Міноборони повідомили, що радіо почне мовлення на нових частотах на початку 2019 року. 

Нагадаємо, 6 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила оголосила конкурс на створення військово-патріотичного радіо на трьох ФМ-частотах у Житомирі, Києві та Вінниці.

Радіо буде висвітлювати діяльність Збройних Сил України, Операції об'єднаних сил та ветеранів АТО, інформувати про події, що відбуваються на тимчасово окупованих і тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Також «Армія ФМ» буде займатися виготовленням і розповсюдженням програм на військово-патріотичну тематику.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

30 листопада, 2018 11:05:51

Чудово!