19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Крали кабелі і здавали на метал: на Житомирщині спіймана група підлітків

Крали кабелі і здавали на метал: на Житомирщині спіймана група підлітків

  • 28 листопада, 2018 13:20
В Житомирській області поліція затримала чотирьох молодиків, які підозрюються у причетності до близько десятка фактів крадіжок кабелів з повітряних ліній зв’язку у Черняхівському районі.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.
 

«Упродовж осені до Черняхівського відділення поліції надійшла низка повідомлень про пошкодження ліній зв’язку і викрадення кабелів. За кожною такою заявою були розпочаті кримінальні провадження, у рамках яких ми проводили заходи щодо встановлення усіх обставин і причетних до правопорушення осіб. А 26 листопада працівники сектору реагування патрульної поліції застали винуватців «за роботою» просто у райцентрі», - розповів начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський.


Викритими у демонтажі та крадіжці 40 м кабелю телефонного зв’язку виявились четверо жителів району і райцентру віком від 16 до 21 років. Окремі з молодиків раніше уже мали проблеми із законом.

За наявними відомостями, обпалені дроти парубки здавали до пунктів прийому металобрухту. Усім чотирьом може загрожувати покарання від піврічного арешту до позбавлення волі строком до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: