20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Містяни просять встановити в школах Житомира шафки для зберігання речей

  • 27 листопада, 2018 12:29
Мешканці Житомира просять владу встановити в школах міста нові шафки, в яких би учні зберігали свої речі та важкі підручники. Онлайн-петиція була опублікована на порталі міської ради 26 листопада і вже набрала майже 90% від необхідної кількості голосів.

"Просимо місцеву владу замінити старі шкільні роздягальні (вішалки в класах) на нові компактні "локери" – індивідуальні шафи, які закриваються на спеціальний замок. Всі їх добре знають з американських фільмів. Там у кожного учня є подібна "ячейка", в якій можна залишити книги, спортивну форму, змінне взуття, верхній одяг, парасольку, папку з канцтоварами для уроків трудового навчання. Наші діти носять на собі всі перераховані вище речі на своїх тендітних плечах", - йдеться в тексті петиції.

Автор інціативи вважає, що нові шафи зменшать навантаження на школярів.

"Наслідком чого є масові сколіози, багато речей в школах губляться або безслідно зникають з невідомих причин, тому що не мають свого місця! Батьки змушені купувати їх знову, а вчителям нереально слідкувати за майном кожної дитини", - додає автор звернення.

Підписати онлайн-петицію можна тут. Щоб ініціативу розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.
Поділитись

Новини по темі: