29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира закликає підприємців прибирати прилеглу територію від снігу

Влада Житомира закликає підприємців прибирати прилеглу територію від снігу

  • 26 листопада, 2018 14:41
Житомирська міськрада закликала підприємців прибирати прилеглу територію від снігу та льоду. Крім того, необхідно організувати своєчасне очищення дахів, водостічних труб, карнизів від льоду та вжити заходи безпеки. 

"Шановні суб’єкти господарювання! Відповідно до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі, затверджених рішенням Житомирської міської ради від 29.03.2012 № 325, суб’єкти підприємницької діяльності зобов’язані забезпечувати благоустрій та утримувати в належному стані прилеглу територію до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг", - йдеться в повідомленні. 

Згідно із вищевказаними правилами у зимовий період з настанням снігопаду суб’єкти господарювання зобов’язані здійснювати прибирання прилеглої до об’єктів території від снігу, льоду та забезпечити її оброблення піщаною сумішшю та іншими дозволеними для цього матеріалами. 

Крім того, необхідно організувати своєчасне очищення дахів, водостічних труб, карнизів від льоду та вжити заходи безпеки: встановити огорожі на тротуарі, пішохідних зонах і негайно забезпечити прибирання скинутого снігу та льоду. Звертаємось із проханням вжити всі необхідні заходи для створення комфортного та безпечного пересування мешканців і гостей міста у зимовий період!
Поділитись

Новини по темі: