23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині п'яний чоловік забарикадувався в будинку і відкрив стрілянину по поліцейським

На Житомирщині п'яний чоловік забарикадувався в будинку і відкрив стрілянину по поліцейським

  • 23 листопада, 2018 17:56
21 листопада у Бердичівському районі Житомирщини нетверезий чоловік забарикадувався у будинку співмешканки та відкрив стрільбу по поліцейським, які прибули за викликом власниці оселі. Під час сутички одного з правоохоронців було травмовано.

"Увечері до поліції надійшов виклик від 49-річної жительки с. Кикишівки про те, що її співмешканець, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, побив її та погрожує розправою. На місце для з’ясування всіх обставин виїхали працівники групи реагування, а згодом і слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції", - повідомили "Журналу Житомира" в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

Чоловік поводив себе агресивно, закрився в будинку і нікого не впускав. По прибуттю на місце події поліцейські зайшли у двір та, постукавши у двері, попередили дебошира про свою появу, а також запропонували заспокоїтись і вийти з будинку. 

На це він відреагував криками та лайкою, а ще через нетривалий час відкрив двері у веранді та здійснив кілька пострілів у сторону поліцейських, поціливши одному з них у ногу.

"Відтак правоохоронці, дотримуючись заходів особистої безпеки, ввірвались у будинок та, застосовуючи фізичну силу і спецзасоби, затримали чоловіка. У нього вилучено пневматичний пістолет. Поліцейському, який отримав травмування у вигляді забою та садна, надано допомогу без госпіталізації", - інформує поліція.

22 листопада затриманому 62-річному чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Також проводиться досудове розслідування за фактом побиття жінки, власниці оселі, де відбувались події. 

За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: