24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Нічна погоня на Житомирщині: тікаючи від поліції, п'яний водій перекинув авто в кювет. ФОТО

Нічна погоня на Житомирщині: тікаючи від поліції, п'яний водій перекинув авто в кювет. ФОТО

  • 23 листопада, 2018 12:46
22 листопада у Бердичівському районі керманич автомобіля ВАЗ-21011, не зупинившись на вимогу поліцейських, поїхав геть. Втеча з перевищенням швидкості призвела до ДТП, під час якої автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

"Близько 23.30 на автошляху Бердичів-Погребище-Іллінці поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-21011, керманич якого порушив Правила дорожнього руху. Вони подали водієві знак зупинитися, втім той лише додав швидкості та почав утікати. Працівники поліції розпочали переслідування транспортного засобу", - інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.

Погоня тривала недовго. За кілька хвилин автомобіль виїхала за межі проїжджої частини, потрапив у кювет та перекинулася. Поліцейські кинулися на допомогу водієві та пасажирам.

Як з’ясували правоохоронці, за кермом перебував 25-річний житель Хмельниччини, а у салоні – двоє пасажирів – 21-річний житель Полтавщини та 20-річний житель Вінницької області. Усі вони отримали травми, попередньо, у вигляді забоїв, саден та гематом, та були доставлені до лікувального закладу. У водія було зафіксовано стан алкогольного сп’яніння (1,05 проміле).

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Водієві загрожує покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або піврічного арешту, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.



Поділитись

Новини по темі: