20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Безграмотні житомирські активісти прийшли до собору провокувати Никодима. ФОТО

Безграмотні житомирські активісти прийшли до собору провокувати Никодима. ФОТО

  • 19 листопада, 2018 11:50
  • 2

Вчора 18 листопада 2018 року, після завершення недільного богослужіння, поблизу Спасо-Преображенського кафедрального собору у Житомирі зібралось близько десятка славнозвісних активістів із двома плакатами із закликами про очікування томосу.

Розгорнувши плакати із  закликами про об'єднання України шляхом ТомАсу. Вочевидь, глибокозанепокоєні духовними питаннями чоловіки переплутали церковне поняття «Томос» з ім'ям «Томас».

У цей час у соборі зібрались священики та декілька сотень вірян, причому їхня присутність була добровільною, адже ніяких попереджень про збір не було.

Після завершення молебню владика звернувся до присутніх в соборі з промовою. Архіпастир запевнив усіх у своїй відданості УПЦ і її Предстоятелю, закликав духовенство та мирян посилити молитви. Також архієрей благословив тримати пост з молитвою про Церкву щопонеділка.

Після певного проміжку часу так звані активісти розійшлися, передає прес-служба єпархії.
 






Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

19 листопада, 2018 17:38:20

То спеціяльно так написали

Pavlo Goncharenko
21 листопада, 2018 14:37:14

Ухаха <img src="/.s/sm/23/biggrin.gif" border="0" align="absmiddle" alt="biggrin" /> <br /> Це ж не стаття, а висер ображеної с*чки. <br /> Редакції не соромно за публікацію такої писанини?

21 листопада, 2018 19:15:29

Редакції не соромно - гроші не пахнуть