19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині тривають облави на незаконні АЗС: виявлені ще 7, які працювали без документів

На Житомирщині тривають облави на незаконні АЗС: виявлені ще 7, які працювали без документів

  • 16 листопада, 2018 16:42
  • 2
У Житомирській області тривають спільні заходи органів прокуратури, національної поліції, представників Державної служби з надзвичайних ситуацій та управління Держпраці щодо виявлення і припинення роботи нелегальних автозаправних станцій.

"Працівниками зазначених відомств виявлено 7 нелегальних газозаправних станцій, які діяли на території Брусилівського, Малинського, Радомишльського, Попільнянського та Черняхівського районів", - повідомляє "Журналу Житомира" прокуратура Житомирської області
    
За інформацією відомства, газозаправні станції реалізовували скраплений газ без відповідних документів дозвільного характеру, до того ж, самі установки розташовані на не відведених для такої діяльності земельних ділянках, поблизу житлових будинків. Спеціалісти констатували, що такі порушення спричиняють загрозу виникнення тяжких наслідків, які можуть призвести до загибелі людей.

У ході проведених санкціонованих обшуків вибухонебезпечне обладнання та ємкості зі скрапленим газом, а також бензином та дизпаливом опечатано.

Як повідомлялось, 12 та 13 листопада в Житомирі були виявлені газові автозаправки, які працювали без документів та дозволів.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

18 листопада, 2018 11:52:31

Нарешті влада починає виконувати власні функції

Ігор Омельчук
19 листопада, 2018 11:10:53

Скільки років треба, щоб побачити заправку та дізнатися, що вона  працює без документів?

19 листопада, 2018 17:38:56

Краще пізно, ніж ніколи