29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • «Дизель Шоу» дасть концерт в Житомирі напередодні дня народження Марини Поплавської

«Дизель Шоу» дасть концерт в Житомирі напередодні дня народження Марини Поплавської

  • 16 листопада, 2018 16:10
  • 1
Напередодні Дня народження Марини Поплавської «Дизель Шоу» дасть спеціальний концерт в Житомирі. Концерт відбудеться в рамках туру містами України. Головним хештегом туру є #МаринаСнами.

Про це повідомляється на офіційній сторінці шоу в соцмережі Facebook.

«"Дизель Шоу" привезуть до рідного міста актриси особливий концерт. Гумористи вийдуть на сцену в такому складі: Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Євгеній Сморигін, Вікторія Булітко, Євгеній Гашенко, Олександр Бережок, Максим Неліпа, Євгеній Нікішин та Сергій Писаренко. Обіцяють приїхати з балетом «Ва-Банк». А також запросити «Дівчат з Житомира» та інших акторів, які грали з Мариною Францівною на одній сцені», - йдеться в повідомленні.

Концерт складатиметься з кращих і нових номерів з весняної програми. Все, що в цей вечір актори покажуть на сцені, буде зіграно в честь Марини Францівни Поплавської.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в Київській області в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою загинула актриса, зірка гумористичного проекту «Дизель шоу» Марина Поплавська. Марина Поплавська народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Після школи вступила до Житомирського державного університету. Після цього вона працювала вчителем мови і літератури. Грала в команді КВК «Дівчата з Житомира» і працювала на телебаченні. 22 жовтня тисячі житомирян прийшли попрощатися з Мариною Поплавською.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

18 листопада, 2018 11:09:54

Угу, це  вкрай необхідно для житомирців))