28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Кошти на ремонт житомирського фонтану Космонавт можуть виділити в 2019 році

Кошти на ремонт житомирського фонтану Космонавт можуть виділити в 2019 році

  • 15 листопада, 2018 18:11
В 2019 році з міського бюджету можуть виділити кошти на реконструкцію фонтану Космонавт на Польовій. Про це стало відомо з відповіді заступника міського голови на онлайн-петицію.

В самій петиції житомирянка Вікторія Зайцева звернулась з проханням до міської ради звернути увагу та відремонтувати занедбаний фонтан і територію навколо нього.

"Звертаюсь до Вас, з проханням оновити дуже занедбаний фонтан, який знаходиться на Польовій. Це місце, де відпочиває багато людей, молодь, мами з дітьми. Велике прохання, звернути увагу, на жалюгідний стан лавок, на стан покриття дороги навколо самого Фонтану. Те, що плаває у самому фонтані, взагалі бридко писати", - йдеться у петиції.

Петиція набрала необхідних 250 голосів та була розглянута в міській раді.
 

"Враховуючи дефіцит коштів в міському бюджеті на 2018 рік виконати роботи по ремонту скверу та фонтану в поточному році за вказаною адресою не має можливості. За цих умов ремонт скверу та фонтану на майдані Польовому в м.Житомирі буде запропоновано до переліку пропозицій міського бюджету на 2019 рік", - відповів на онлайн-петицію заступник міського голови Сергій Кондратюк.


Нагадаємо, за всю історію існування фонтану, з 1986 року, його реконструювали всього 1 раз в 2012 році. Нині в хорошому стані лише освітлення.
Поділитись

Новини по темі: