19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • СБУ затримала в Житомирі військових-контрактників, які торгували вибухівкою. ФОТО

СБУ затримала в Житомирі військових-контрактників, які торгували вибухівкою. ФОТО

  • 15 листопада, 2018 15:28
  • 1
У Житомирі СБУ затримала військових-контрактників на збуті вибухівки. Затримання двох зловмисників відбулось на одній із вулиць міста під час чергової спроби продажу майже 2,5 кілограмів пластиду, двох тротилових шашок загальною вагою 400 грамів та засобів детонації до них на 33 тисячі гривень. 

За інформацією прес-центру СБУ, оперативники спецслужби встановили, що військовослужбовці однієї із частин регіону налагодили реалізацію тротилу, пластиду та засобів детонації, завезених, зокрема, з району проведення Операції об`єднаних сил. «Товар» зловмисники збували місцевим мешканцям, у тому числі представникам кримінальних кіл. 

Раніше співробітники СБУ задокументували реалізацію чоловіками майже півтора кілограма пластиду і засобів детонації за 11 тисяч гривень. 

У ході санкціонованих обшуків правоохоронці виявили у зловмисників також амфетамін та марихуану. У межах кримінального провадження відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу. 

Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб причетних до протиправної діяльності та джерел походження вибухових речовин.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

18 листопада, 2018 13:50:58

Війна не воюється в білих рукавичках. Навіть злочинець має право на захист вітчизни