28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Смерть 6-місячного хлопчика у житомирській лікарні розслідуватиме клініко-експертна комісія – мерія

Смерть 6-місячного хлопчика у житомирській лікарні розслідуватиме клініко-експертна комісія – мерія

  • 15 листопада, 2018 12:13
Обставини смерті 6-місячного хлопчика, який помер у Житомирській центральній міській дитячій лікарні 11 листопада, розслідуватиме клініко-експертна комісія.

Про це «Журналу Житомира» повідомили 15 листопада в Житомирській міській раді.
 

«На жаль, сталась трагедія у нашому місті - померла 6-місячна дитина в Центральній міській дитячій лікарні. Ми щиро співчуваємо близьким та рідним. На наступний же день, 12 листопада, відповідно до наказу управління охорони здоров’я Житомирської ОДА від 25.04.2016 року №405 «Про організацію клініко-експертної оцінки якості надання медичної допомоги та медичних послуг», була створена клініко-експертна комісія, яка проведе експертизу медичної документації та дасть оцінку якості надання медичної допомоги. Після чого будуть зроблені висновки», – зазначила заступниця міського голови Житомира Вікторія Краснопір.


За її словами, до роботи комісії будуть залучені представники міського та обласного управлінь охорони здоров’я, Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, Центральної міської дитячої лікарні, а також мати померлої дитини. Засідання клініко-експертної комісії відбудеться 27 листопада.

Як повідомляв «ЖЖ», в Житомирі батьки звинувачують лікарів у смерті 6-місячного хлопчика. На думку рідних, медики не змогли правильно встановити діагноз і три тижні лікували малюка за хибною схемою.
Поділитись

Новини по темі: